Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Προετοιμασίες για το Πάσχα

      Καλημέρα στα παιδάκια μου, νέα αλλά και παλιά! Καλημέρα ιδιαίτερη σε παλιούς μου μαθητές που μαθαίνω ότι μας διαβάζουν! Καλημέρα Κωστή, καλημέρα Νικόλα, καλημέρα Γιώργο! Εύχομαι καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας! Καλημέρα φετινές και περσινές μου αγάπες!
      Αυτές τις μέρες που δεν θα έχετε ασκήσεις, επαναλήψεις και προπαίδειες, μπορείτε να βλέπετε τη ζωή του Χριστού σε κινούμενα σχέδια πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Η ταινία είναι μεγάλη κι αρχίζει με τη γέννηση του Χριστού...
 https://safeYouTube.net/w/SzF4

      Αν τώρα, βρεθεί και λίγος ελεύθερος χρόνος για επανάληψη, για όσους θέλουν, όχι υποχρεωτικά, σας έχω κάτι:

     Αν τα σχολεία λειτουργούσαν κανονικά, θα πιάναμε φωτιά τέτοιες μέρες... Τι καλαθάκια, τι κοτοπουλάκια, τι λαμπάδες, από όλα θα κάναμε!!! Δεν πειράζει όμως! Είναι για το καλό όλων μας το κλείσιμο των σχολείων. Του χρόνου, ναι. Όλα θα γίνουν. Ας είμαστε καλά κι όλα θα γίνουν. Υπομονή χρειάζεται. Εσείς βέβαια με τα επιδέξια χεράκια σας μπορείτε να δημιουργείτε ό,τι θέλετε, και να στολίσετε το σπίτι σας. Πάσχα έρχεται, μην το ξεχνάμε. Πάσχα αλλιώτικο φέτος, αλλά Πάσχα!
     Δείτε παρακάτω τις προετοιμασίες για το Πάσχα από άλλες χρονιές, όταν τα σχολεία λειτουργούσαν κανονικά και πάρτε ιδέες:
http://toarithmitiri.blogspot.com/2016/04/blog-post_21.html

https://toarithmitiri.blogspot.com/2015/04/blog-post.html

https://toarithmitiri.blogspot.com/2015/03/blog-post_30.html

https://toarithmitiri.blogspot.com/2015/03/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: