Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μια Κυριακή του Μάρτη

    Καλημέρα στα παιδάκια μου! Δεν άκουσα: καλημέρα κυρία Σταυρούλα.... Έτσι μπράβο! Καλά σας βλέπω και σήμερα! Μερικοί που ήταν λίγο αρρωστούληδες συνήλθαν τώρα! Πόσο θα ήθελα να έρθω στα κρεβατάκια σας και να σας ξυπνήσω με ένα τραγουδάκι! Αφού αυτό δε γίνεται, θα το ακούσουμε μαζί, την ίδια στιγμή, από μακριά! Πατήστε το αγαπημένο σας  εδώ και θα αρχίσει!!! Ωραίο;;;  
    Αυτή η Κυριακή είναι η τελευταία του Μάρτη που είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης! Θυμάστε ποιοι είναι οι άλλοι δύο; Σωστά! Ο Απρίλιος και ο Μάιος! Βέβαια όπως έχουμε πει ο Μάρτης είναι άστατος μήνας και πότε κάνει καλό καιρό, πότε θυμώνει και βρέχει και κάνει κρύο όπως αυτές τις μέρες! Όλοι μας μπερδευόμαστε μαζί του και τη μια ανοίγουμε τα παράθυρα και την άλλη ανάβουμε το τζάκι, αλλά πιο πολύ μπερδεύεται η μάνα του Μάρτη! Αυτή η κακομοίρα να δείτε τι παθαίνει! Τι;;; Δεν ξέρετε;;; Δεν σας το έχω πει;;;; Εντάξει, εντάξει, πατήστε εδώ και θα διαβάσετε!Θα το έχετε για ανάγνωση! Όποιος μπορεί και θέλει, μάλιστα, το μαθαίνει κι απ' έξω!
Θέλετε τώρα να ακούσουμε και κάτι ανάλογο; Το είχαμε ακούσει και πέρυσι και θυμάμαι ότι σας άρεσε! Αφιερωμένο σε αυτή την τελευταία Κυριακή του Μάρτη! Για πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: